24/06/2022

Nog één wandeling

Onze abonnementen zijn "op". Pa en ma besluiten om lekker in Meiringen te blijven en rustig aan te doen. In de ochtend brengen ze nog een bezoekje aan de mooie Reichenbachfall. Daarna doen ze een paar boodschapjes. In de middag zitten ze lekker op het balkon en genieten nog eens na van alles wat we de afgelopen dagen beleefd hebben.

Lekker op een bankje in Meiringen.

De Reichenbachfall.

Ook hier weer genieten.

Mijn zus en ik hebben nog wel zin in een wandeling, en hopen nog wat vlinders en bloemen op de foto te kunnen zetten. Wij nemen de postbus naar Guttannen (aan de Grimselpas). Het is een prachtige dag met strak blauwe lucht. Vanuit het dorpje gaan we via de oude pelgrimsweg terug wandelen naar Innertkirchen, een niet al te moeilijke wandeling van zo'n 10 km.

Guttannen.

Kerkje van Guttannen.

Al kort nadat we Guttannen achter ons hebben gelaten zien we de eerste vlinders fladderen. We wanen ons in een echt vlinderparadijs, en zien ze in diverse kleuren en grootte's. De wandeling schiet zo niet erg op want we besteden veel tijd aan fotograferen. Het zou teveel zijn om alle foto's in dit blog te zetten, die zijn terug te zien op de diverse sociale media van mijn zus en mij. Maar hieronder toch even een een paar vlinders:

Bosparelmoervlinder.

Kleine IJsvogelvlinder.

Apollovlinder.

Tussen het fotograferen door genieten we ook van de prachtige wandeling. Soms lopen we op een soort van karrenspoor, dan weer op een smal paadje door een koel stukje bos. We hebben uitzicht op de Grimselpas. Het is echt overal mooi.

Wie goed kijkt ziet het wandelpad over de rotsen gaan.

Uitzicht op een oud stukje Grimselpas.

Leuk bruggetje onderweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten